Onze producten

Wij richten ons met name op het produceren van fijnmechanische onderdelen met uiterste precisie, als enkelstuks en in kleine series voor verschillende industrieën. Bijvoorbeeld voor semi-conductor, glasvezel, medische, blik, rubber,-en kunststof en fijnmechanische machinebouw.

Veel van onze producten vragen om meerdere bewerkingen achter elkaar. Bij G.S.M. zijn we gespecialiseerd in het produceren van onderdelen die na het harden nog bewerking nodig hebben. Bijvoorbeeld door ze te slijpen, gehard te draaien en/of frezen en te eroderen. Maar ook voor het maken van ongeharde onderdelen, bijvoorbeeld in staal, non ferro of moderne kunststoffen, bent u bij ons aan het juiste adres.
Bent u specifiek op zoek naar ‘schoon geproduceerde’ onderdelen? Ook dan helpen wij u graag! Doordat we bij G.S.M. bekend zijn met het werken volgens de richtlijnen en specificaties van UCV, kunnen wij op uw verzoek Grade 2 en 4 onderdelen voor u produceren.

Naast de productie van fijnmechanische onderdelen, ben u bij ons ook aan het juiste adres voor het produceren en reviseren van gereedschappen. Hierbij gaat het om gereedschappen die worden ingezet voor verschillende, uiteenlopende industrieën. Voorbeelden van deze gereedschappen zijn:

  • Matrijzen voor rubber,- en kunststofindustrie,
  • Meet,- en opspanmallen,
  • Speciaal gereedschap,
  • Snij,- buig en volgstempels.

Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden. We denken graag met u mee!